doneGratis Levering vanaf € 45 done Extra veilig betalen done Levering België 2 à 3 dagen

OVER HOUSE OF DRINKS

House of Drinks importeert en distribueert een aantal kwalitatieve alcoholhoudende dranken in België/Europa en verkoopt deze via verschillende distributiekanalen zoals drankengroothandels en een webshop.

Wij voeren actief promotie voor de appreciatie van deze kwaliteitsdranken en ondersteunen zowel onze b2b als b2c klanten met informatie.

U kan onze dranken ook uitkiezen en proeven in het aangename kader van ons belevingscentrum, Graaf Van Egmontstraat 16 te Mechelen.

DRANK MET EEN VERHAAL

Wat is voor u een fantastisch moment? Ziet u zichzelf met een aantal vrienden rond een tafel, gezellig met familie of denkt u nu aan een romantisch moment met uw geliefde? Een goed artisanaal bier, een fantastisch glas wijn of een uitstekende tequila maken dat moment compleet!

Maar hoe kiest u de passende drank uit het enorme aanbod dranken in de supermarkten, websites en andere?

House of Drinks helpt u graag met het kiezen van de geschikte drank voor elke gelegenheid!

Wij streven geen blinde alcoholconsumptie na, maar promoten kwaliteitsdranken waar een verhaal achter zit. Alle dranken die we importeren worden gemaakt door lokale producenten die ergens ter wereld een stukje van hun ziel in hun likeur of wijn leggen, soms pas recent door een ‘coup de coeur’, soms zijn ze al generaties lang verbonden met hun ‘terroir’. Zonder uitzondering gaat het streven naar winst hand in hand met respect voor de natuur en de grond waarvan ze leven.

PARTNERSHIP

Wij bieden onze producenten het voordeel om hun producten te kunnen commercialiseren dankzij ons netwerk en onze commerciële acties. Voor onze klanten-distributeurs zijn we een interessante partner omdat we enerzijds unieke likeuren of wijnen met een verhaal aanbrengen, en anderzijds meewerken in de commercialisering van deze dranken via marktgerichte acties en publiciteit, zowel online als offline.

In elke situatie, en voor alle handelsrelaties die we aangaan, streven we een win-win relatie na.

MERKEN